BlackSatino Midipoetsroldispenser

Voor een circulaire toiletruimte

45,34

Prijs excl. 21% BTW

81% minder CO2

100% gerecycled

Deze duurzame mini poetsroldispenser is goed voor zowel mens als milieu. Een gepoetst en netjes kantoor en het milieu lijdt geen schade dankzij een product van gerycled kunstsof en een co2 neutrale productie.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Deze Satino Black midipoetsroldispenser is geschikt voor midirollen. De duurzame dispenser heeft een modern, stijlvol en compact design. De Satino Black Serie is volledig Cradle to Cradle, wat inhoudt dat alle grondstoffen volledig worden hergebruikt of aan de natuur teruggegeven. Dispenser van gerecycled kunststof in compact formaat. Economisch en eenvoudig in gebruik door centre pull. Optimale hygiëne, eenvoudig schoon te houden. Biedt jouw gasten optimale hygiëne en is geschikt voor elke sanitaire ruimte.

Het is verder mogelijk om deze dispenser tegen bruikleen af te nemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Productspecificaties

Materiaal: Kunststof
Afmetingen: 18,5 x 14,4 x 34 cm
Gewicht: 1,3 kg

Weetje

De bijbehorende poetsrollen zijn ook in onze webshop te vinden.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 15 km autorijden

CO2 besparing van 103 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Toepassing Het afgedankte plastic is verwerkt tot een nieuw bruikbaar product. Verwerken Het kunststofgranulaat wordt in een mal versmolten in de gewenste vorm. Sorteren Het kunststof wordt zoveel mogelijk gesorteerd op samenstelling en gegranuleerd tot korrels. Inzamelen Afgedankte plastic pro- ducten worden ingezameld en opgehaald.