BlackSatino toiletroldispenser voor 2 systeemrollen

Voor een circulaire toiletruimte

49,58

Prijs excl. 21% BTW

81% minder CO2

100% gerecycled

Duurzaam toiletpapier kun je nu kwijt in deze duurzame toiletroldispenser van BlackSatino. Biedt ruimte voor 2 toiletrollen.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Deze BlackSatino toiletroldispenser voor twee systeemrollen, is geproduceerd van gerecycled en hergebruikt plastic. Daarnaast heeft deze dispenser een duurzame werking. Het is namelijk vrij van elektronica en batterijen. Daarmee bespaar je energie. Verder beschikt deze dispenser over een modern, stijlvol en compact design en is een waardevolle toevoeging voor alle zakelijke toiletruimtes. Design is natuurlijk niet het belangrijkste, het gebruik van deze dispenser zorgt voor optimale hygiëne in je bedrijf. Dat is het doel!

Als u wenst deze dispenser in bruikleen af te nemen, is dat in overleg altijd mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Productspecificaties

Materiaal: Kunststof
Afmetingen: 155 x 162 x 426 mm
Gewicht: 0,8kg

Weetje

De bijbehorende toiletrollen zijn ook in onze webshop te vinden.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 9 km autorijden

CO2 besparing van 63 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Toepassing Het afgedankte plastic is verwerkt tot een nieuw bruikbaar product. Verwerken Het kunststofgranulaat wordt in een mal versmolten in de gewenste vorm. Sorteren Het kunststof wordt zoveel mogelijk gesorteerd op samenstelling en gegranuleerd tot korrels. Inzamelen Afgedankte plastic pro- ducten worden ingezameld en opgehaald.