28 november 2019

Kun je circulair inkopen op Black Friday?

Kun je circulair inkopen op Black Friday? Wij geloven van wel! Wij vertellen je graag hoe je dat aanpakt!

Er zijn in Nederland steeds meer bedrijven die meedoen met Black Friday. Deze dag is overgewaaid uit de VS en om klanten naar de winkels te trekken, adverteren winkels met aantrekkelijke aanbiedingen. Allemaal met als doel om zoveel mogelijk spullen te verkopen en zo veel mogelijk omzet te draaien. Niet echt duurzaam wat ons betreft.

Maar wij geloven dat je ook tijdens Black Friday kunt starten met circulair ondernemen. Dit kan op verschillende manieren, zoals door circulaire producten te kopen, maar ook door de verpakkingsmaterialen van je aankoop goed te scheiden en te kijken naar hoe duurzaam de winkels ondernemen waar je producten koopt.

Wil jij ook circulair ondernemen op Black Friday?
Ga dan voor een volledig duurzame toiletruimte met de stijlvolle producten van Satino Black. Met Satino Black heb je een complete en functionele toilethygiëne-oplossing. Het assortiment bestaat uit hygiënepapier, dispensers, zepen, alcoholgel, toiletbrilreiniger en diverse accessoires zoals een Satino Black toiletborstel en kledinghaakje. En alles is volledig circulair. De dispensers en accessoires zijn gemaakt van gerecycled plastic en hebben een duurzame werking. Ze zijn namelijk vrij van elektronica en batterijen en geven bij gebruik één 100% gerecycled handdoekje per keer af. De producten zijn daarnaast stijlvol, compact en zoals de naam al een beetje weggeeft volledig zwart.

Start op Black Friday met circulair ondernemen en profiteer vandaag van de beste Black Friday deal, nu in één duurzaam pakket met een mooie korting! Richt je sanitaire ruimte(s) volledig circulair in met de producten van Satino Black.

Ontdek hier het hele assortiment

 

Heb je een vraag voor ons? Stel hem hier