1 oktober 2020

Droogloopmatten van 50% gerecyclede PET-flessen

Na de warme dagen van de afgelopen weken, moeten we er nu toch echt aan geloven: het is herfst! De zon wordt verruild voor dikke druppels en we leven niet meer voornamelijk buiten, maar binnen. Klanten en medewerkers die met natte schoenen naar binnen lopen betekent een hoop vervuiling in jouw pand, wat natuurlijk niet wenselijk is. Met de juiste droogloopmat voorkom je dit. En wist je dat onze droogloopmatten ook goed zijn voor het milieu?

Onze droogloopmatten zijn namelijk voor 50% gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Een duurzame keuze dus! Ondanks dat de matten van gerecycled plastic zijn gemaakt, voelen ze net zo zacht aan en drogen ze net zo goed als originele droogloopmatten.

De droogloopmatten zijn geheel naar eigen wens te personaliseren. Zet er bijvoorbeeld je logo op en zorg voor een goede eerste kennismaking van de klant met jouw bedrijf. Of schaf een social-distancing mat aan, waarbij je bezoekers meteen informeert over de coronamaatregelen binnen jouw bedrijf.

De matten zijn los bij ons te bestellen, maar wij bieden ook een volledig pakket aan waarbij je de matten huurt. In dit pakket wordt de mat op de door jou gewenste momenten gewisseld en gewassen. Zo hoef je je nooit druk te maken om vervuilde droogloopmatten en zorg je ervoor dat jouw matten altijd maximaal vuil en vocht zullen opnemen.

Bekijk hier het assortiment

Heb je een vraag voor ons? Stel hem hier