Evie Blue Sprayflacon Vloerreiniging (leeg)

500ml

4,50

Prijs excl. 21% BTW

Deze sprayflacon is hervulbaar en bedoeld voor gebruik met de dagelijkse vloerreiniging van Evie Blue. In combinatie met de overige Evie Blue producten blijft je kantoor goed schoon. Onderaan de pagina vind je meer informatie over dit product.

Meer informatie

Evie Blue Dagelijkse Vloerreiniger

Ecologisch ontwikkeld reinigingsmiddel.  Producten van Evie Blue zijn dé oplossing voor duurzame reinigingsmiddelen. Onderaan de pagina vind je meer informatie over dit product.


Offerte aanvragen
Productomschrijving

Evie Blue is een duurzame oplossing voor schoonmaakmiddelen. Het is namelijk gemaakt van enkel milieu vriendelijke ingrediënten. Deze sprayflacon voor de interieurreiniger van Evie Blue biedt je de mogelijkheid om om alle verschillende soorten vloeren te reinigen. De bijbehorende reiniger voor in deze flacon is gemaakt van enkel milieuvriendelijke ingrediënten.

De producten van Evie Blue gebruik je eenvoudig in 3 stappen, van poeder tot reinigingsmiddel in minder dan 60 seconden:

  1. Vullen: Vul de fles met water, het gebruik van warm water werkt het beste om het oplossingsproces te bevorderen.
  2. Gieten: Scheur het zakje open en giet de inhoud van de poederreiniger in de fles, het zakje is volledig composteerbaar.
  3. Schudden: Schud de fles gedurende ongeveer 10 seconden totdat het poeder volledig is opgelost. Het reinigingsmiddel is nu klaar voor gebruik.

Aanbrengen met een vochtige spons of zachte microvezeldoek. Wacht na het aanbrengen enkele seconden tot de reiniger is geactiveerd en het oppervlak is gereinigd. Reinig oppervlakken na gebruik indien nodig met schoon water. Alleen voor professioneel gebruik.

Productspecificaties

Aantal: 1
Gewicht: 50 gram
Inhoud: 500ml

Weetje

Bestel hier  de bijbehorende inhoud voor de sprayflacon of bekijk de andere producten van Evie Blue voor meer duurzame reinigingsoplossingen!

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Gebruik Het schoonmaakmiddel wordt gebruikt door het schoonmaakpersoneel. Verwerking De sprayflacon of emmer wordt gevuld met het poeder en gemixt met kraanwater. Inkoop De zakjes schoonmaakpoeder worden naar de klant verstuurd met een sprayflacon. Productie Zakjes met biologische schoonmaak- poeder worden op een milieu- vriendelijke manier geproduceerd.