Greenbrush toiletborstel

's werelds eerste circulaire WC-borstel

39,25

Prijs excl. 21% BTW

88% minder CO2

100% gerecycled

De Greenbrush is de eerste circulaire professionele toiletborstel ter wereld. Speciaal ontworpen voor professioneel dagelijks gebruik met een uniek gesloten en hygiënisch borstelhouder. De Greenbrush is gefabriceerd van gerecycled materiaal met het Return to Sender® keurmerk.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

Nieuw in ons assortiment!

De Greenbrush is de eerste circulaire professionele toiletborstel ter wereld. Speciaal ontworpen voor professioneel dageljks gebruik met een uniek gesloten en hygiënisch borstelhouder. De Greenbrush is gefabriceerd van gerecycled materiaal met het Return to Sender® keurmerk.

Wanneer de losse toiletborstel in de toekomst versleten is en vervangen dient te worden, kan je een nieuwe losse borstel bestellen. Je krijgt geld terug voor de oude borstel, zo houden we de Greenbrush® circulair en duurzaam. Daarnaast kan je kiezen voor een Full-service contract waarbij de toiletborstel wordt gemonteerd en geserviced. Periodiek wordt de circulaire borstel vervangen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor een full-service contract binnen jouw bedrijf.

Productspecificaties

Alle voordelen op een rijtje:
– Speciaal ontworpen voor dagelijks professioneel gebruik.
– De steel is speciaal verlengd en versterkt en heeft een robuust houvast.
– Hygiënisch gesloten systeem.
– Eenvoudig te reinigen.
– Een uitneembare opvangcup en voorklep voor snelle dagelijkse reiniging.
– De Greenbrush® is gefabriceerd van gerecycled materiaal met het Return to Sender® keurmerk.
– 100% Circulair.
– Uniek sluitsysteem, de borstelhouder sluit automatisch wanneer de borstel terug wordt geplaatst.
– Leverbaar in wit of zwart

Weetje

Vervang je toiletborstel wanneer de haren verkleurd zijn en alle kanten opstaan. Vergeet bij de schoonmaak van je toiletruimte niet om regelmatig de deurklink, kraan en lichtknop van de wc schoon te maken, daar zitten de meeste bacteriën!

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 20 km autorijden

CO2 besparing van 137 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Toepassing Het afgedankte plastic is verwerkt tot een nieuwe circulaire toiletborstel. Verwerken Het kunststofgranulaat wordt in een mal versmolten in de gewenste vorm. Sorteren Het kunststof wordt zoveel mogelijk gesorteerd op samenstelling en gegranuleerd tot korrels. Inzamelen Afgedankte plastic producten worden ingezameld en opgehaald.