notepad moyu notitieboek steenpapier
notepad moyu notitieboek steenpapier

MOYU Notepad van steenpapier

A6 Notepad

12,36

Prijs excl. 21% BTW

67% minder CO2

20% gerecycled

Met dit notitieboek draag je je steentje bij aan de natuur. Dit notitieboek is namelijk gemaakt van steen! Hierdoor is het papier iets dikker, maar voelt het als traditioneel papier. Het steenpapier is waterafstotend, waardoor je met een nat doekje makkelijk je notities uitwist en elke pagina tot wel 500x herschrijfbaar is.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

Het MOYU Notitieboek is ontstaan uit een verhaal met liefde voor de natuur. Het papier in dit notitieboek is gemaakt van steen. Hierdoor is het papier iets dikker, maar het voelt aan als traditioneel papier. Het steenpapier is waterafstotend waardoor je met een vochtige doek gemakkelijk je notities uitwist en je elke pagina tot wel 500 keer kan beschrijven. De Notepad A6 is voorzien van een harde kaft en heeft 24 pagina’s. Het notitieboek is opgebouwd uit 2 to-do-lijsten, 2 blanco-pagina’s en voor de rest aangevuld met lijnen pagina’s.

En er zitten nog meer voordelen aan het gebruik van een MOYU notitieboek!

  • Er worden geen bomen gekapt en er is geen water nodig voor de productie
  • Tijdens de productie van steenpapier wordt er geen water en chemicaliën gebruikt wat onder andere zorgt voor een 67% lagere CO2 uitstoot.
  • Er wordt steen en HDPE (een schone kunststof, bestaande uit koolstof en waterstof) uit afvalstromen gebruikt voor de productie.
  • De papierervaring is net als traditioneel papier. Het is alleen iets dikker en gladder.
  • Er wordt een boom geplant bij elk verkocht notitieboek, in samenwerking met Trees for Kenya! (Het project is community based, de verdiensten van het boomplanten vloeien terug naar de community)
  •  Het steenpapier ISO 14001:2004 gecertificeerd is en tevens ROHS, REACH en FDA is. Bovendien heeft steenpapier het C2C-zilver certificaat en het Castor Gaea certificaat van KIWA.

Productspecificaties

Bij de Notepad A6 zit een bijgeleverde zwarte Frixion pen waarmee we volledige uitwisbaarheid garanderen. Ook zit er een penloop bij om je pen aan het notitieboek te bevestigen en een doekje om je notities mee uit te wissen.

Het steenpapier is gemaakt van 80% Calcium Carbonaat, 20% HDPE.

Weetje

Wist je dat de notitieboekjes op aanvraag gepersonaliseerd kunnen worden vanaf 200 stuks? Je kunt de cover en één pagina van het notitieboekje naar wens ontwerpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 1 km autorijden

CO2 besparing van 10 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.