MOYU Pilot Frixion Clicker Pen
MOYU Pilot Frixion Clicker Pen

MOYU Pilot Frixion Clicker Pen

0.7 mm penpunt | navulbaar

4,92

Prijs excl. 21% BTW

De beste schrijfervaring in je MOYU Notebook heb je met onze Pilot Frixion uitwisbare clicker pen. Door bij ons je Frixion pen te kopen heb je gegarandeerd originele pennen waarbij de het inkt snelste droogt en daarbij ook het beste blijft zitten. Notities zijn eenvoudig uit te wissen met een natte doek of met het gummetje op de pen zonder dat er iets achterblijft van je notities. Voor de beste schrijfervaring kies je dus voor de Frixion.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

De beste schrijfervaring in je MOYU Notebook heb je met onze Pilot Frixion uitwisbare clicker pen. Door bij ons je Frixion pen te kopen heb je gegarandeerd originele pennen waarbij de het inkt snelste droogt en daarbij ook het beste blijft zitten. Notities zijn eenvoudig uit te wissen met een natte doek of met het gummetje op de pen zonder dat er iets achterblijft van je notities. Voor de beste schrijfervaring kies je dus voor de Frixion. De Pilot FriXion Clicker Pen heeft een 0.7 mm penpunt, en schrijft een 0.4 mm lijn. Deze innovatieve inktroller is leverbaar in 3 verschillende kleuren, en is navulbaar.

Let op: Er zijn ook andere uitwisbare pennen te koop maar alleen met een originele Frixion pen garanderen wij een snelle droogtijd en volledige uitwisbaarheid.

Productspecificaties
Weetje

Deze pen werkt het beste bij een MOYU notitieboekje van steenpapier. Bekijk de notitieboekjes van MOYU hier!

Wil je zeker zijn van een lange schrijfduur met deze pen? Bestel de navulling hier.

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.