6 februari 2020

Inspirerende ontbijtsessie: start vandaag met circulair ondernemen!

Inspirerende ontbijtsessie: start vandaag met circulair ondernemen!

Onder het genot van een goed ontbijt circulair ondernemen bespreken met interessante sprekers en voorbeelden uit de praktijk. Een korte samenvatting van de inspirerende ontbijtsessie van vanochtend: Start vandaag met circulair ondernemen!

Na de opening van Wim Horeman (GP Groot) vertelde Marc Valkering (Circulairinbedrijf.nl) over het belang van circulair ondernemen, de mogelijkheden en inzichten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden namen Rob van der Wal (CiRoPack) en Ferry van Wilgenburg (Kesselaar & Zn) ons mee in de motivatie die zij hebben om circulair te ondernemen. Zij vertelde over de stappen die zij daarin genomen hebben en de uitdagingen die dat met zich meebrengt.

Aansluitend was er een rondleiding over het terrein van GP Groot waar de deelnemers konden zien hoe het afval dat binnenkomt omgezet wordt naar een zo zuiver mogelijke grondstof. Het was een inspirerende ochtend waarin bewustwording centraal stond. We danken alle deelnemers voor hun aanwezigheid en de sprekers voor het delen van hun verhaal.