Opvulmateriaal Flo-Pak Green 500 ltr

Vanaf: 33,50

Prijs excl. 21% BTW

88% minder CO2

100% gerecycled

Flo-Pak Green is een milieuvriendelijke verpakkingsopvuller in een 500 liter zak.
Het opvulmateriaal is gemaakt van 100% gerecycled polystyreen waarmee je gemakkelijk elke vorm opvult. De chips grijpen dankzij de 8-vorm in elkaar.

 

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

CiRoPack levert de beste kwaliteit opvulmaterialen. Een van de beste opvulmaterialen is Flo-pak. Flo-Pak Green zijn stukjes polystyreen waarmee je heel gemakkelijk elke vorm opvult. Daarnaast grijpen de chips dankzij de 8-vorm in elkaar. Dit zorgt voor een goed buffereffect. Deze Flo-Pak Green verpakkingschips zijn van 100% gerecycled materiaal en herbruikbaar. Ook is Flo-Pak Green antistatisch en CFK vrij. Dit maakt de belasting voor het milieu minimaal. Dat is nog eens duurzaam.

Productspecificaties

Materiaal: 100% gerecycled polystyreen
Afmetingen: 150 cm × 75 cm × 75 cm
Gewicht: 3,5 kg

Weetje

Deze verpakkingschips zijn 100% recyclebaar, herbruikbaar, antistatisch en CFK vrij. Dat maakt de belasting voor het milieu minimaal.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 62 km autorijden

CO2 besparing van 427 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Toepassing Het afgedankte plastic is verwerkt tot een nieuw bruikbaar product. Verwerken Het kunststofgranulaat wordt in een mal versmolten in de gewenste vorm. Sorteren Het kunststof wordt zoveel mogelijk gesorteerd op samenstelling en gegranuleerd tot korrels. Inzamelen Afgedankte plastic pro- ducten worden ingezameld en opgehaald.

Dit vind je misschien ook leuk