De Pluz stoel
De Pluz stoel

PLUZ stoel

In- en outdoor

99,00

Prijs excl. 21% BTW

88% minder CO2

100% hergebruikt

De Pluz is een comfortabele designstoel. Door de luchtige zitting en de sterke constructie is er weinig materiaal nodig voor de productie van deze stoel en is hij licht in gewicht. De Pluz kan tegen een stootje en is ideaal voor drukke en veel gebruikte ruimtes zoals kantines, informele ruimtes, maar ook voor thuis of op het terras.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

De Pluz is een comfortabele designstoel gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Door de luchtige zitting en de sterke constructie is er weinig materiaal nodig voor de productie van deze stoel en is hij licht in gewicht. De Pluz kan tegen een stootje en is ideaal voor drukke en veel gebruikte ruimtes zoals kantines, informele ruimtes, maar ook voor thuis of op het terras.

De Pluz is sterk, licht en stapelbaar. Gemaakt van gerecycled polypropyleen. Te recyclen tot een zelfde product, en dus circulair. De stoel is beschikbaar in verschillende kleuren. Ga je voor de gemixte variant, vermeld de gewenste kleur dan bij je bestelling.

Productspecificaties

Materiaal: gerecycled polypropyleen
Gewicht: 2,8kg
Zithoogte: 46cm
Breedte: 48cm
Hoogte: 82cm

Weetje

Wist je dat er op iedere stoel €10,- statiegeld zit? Wanneer je de stoel inlevert krijg je het statiegeld terug. De ingeleverde stoel kan daarna worden hergebruikt. Wanneer de stoel beschadigd is kunnen er nieuwe producten gemaakt worden door het materiaal te recyclen.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 28 km autorijden

CO2 besparing van 192 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Toepassing Het afgedankte plastic is verwerkt tot een nieuw bruikbaar product. Verwerken Het kunststofgranulaat wordt in een mal versmolten in de gewenste vorm. Sorteren Het kunststof wordt zoveel mogelijk gesorteerd op samenstelling en gegranuleerd tot korrels. Inzamelen Afgedankte plastic pro- ducten worden ingezameld en opgehaald.