Coming Soon! Rebottled


Rebottled maakt drinkglazen van lege wijnflessen met de hulp van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. "We veranderen de manier waarop we waarde hechten aan afval, mensen en bedrijven. En het implementeren van onze drinkglazen is nog maar het begin".


"Ons drinkglas is het icoon voor de transitie naar een circulaire economie. De start van een goed gesprek en een verhaal dat je kan uitdragen aan iedereen. Maar ons product staat symbool voor zoveel meer".


Onze missie start bij de glasindustrie te veranderen. We vinden dat de huidige manier van hoe omgaan met flessen toe is aan verandering. Elk jaar worden 440 miljoen wijnflessen na 1 keer gebruik gelijk weggegooid, terwijl bierflesjes met statiegeld tot wel 40 keer hergebruikt kunnen worden. Wij hebben als doel om de eerste grote glasproducent te worden van circulair glaswerk. Waarbij we in de keten al nadenken over hoe we uiteindelijk op een goede manier het verpakkingsafval weer kunnen gebruiken voor nieuwe producten.


Wist je dat het recyclen van glas nog steeds 85% van de energie kost ten opzichte van nieuw glas? Dit komt vooral doordat de glasovens dag en nacht aan staan en dit geen duurzaam proces is. Recyclen is dus een stap in de goede richting, maar er is nog een hoop winst te behalen. Door de wijnfles direct door te snijden slaan wij deze stap volledig over in ons productieproces en zorgen we ervoor dat we een duurzamer alternatief leveren voor glasrecycling.


Productaanbod

Rebottled drinkglazen zijn vanaf eind volgende week verkrijgbaar in 4 varianten:

Clear Glass, Green Glass, Amber Glass & Brown Glass.


64 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

1-3 Dagen levertijd

Gratis verzending v.a. € 25,-

14 Dagen bedenktijd

KLANTENSERVICE

INFORMATIE & HULP

BETAALMETHODE

VOLG ONS

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2018 by 100%Circulair