Coming soon! SOOP


Deze bijzondere zeep van SOOP is gemaakt van overgebleven koffiedik, sinaasappelschil & sinaasappelolie. Geniet van de natuurlijke geur, was-kwaliteiten, reinigingskracht en kleur van sinaasappel & koffie voor je huid. Ook de structuur van koffiedik & sinaasappel vind je terug, dus de zeep is ook zeer geschikt om mee te scrubben.

Binnenkort verkrijgbaar in een vaste en vloeibare zeep.


Waarom SOOP?

'SOOP' is opgericht vanuit de ambitie om reststromen in te zetten als volwaardige grondstof voor zeep. Waarom? Om geur, natuurlijke scrub, reinigende werking en kleur van zowel koffiedik en citrus voor je huid optimaal te benutten. Om reststromen waarde te geven. En om een commercieel alternatief te bieden voor niet-natuurlijke ingrediënten in het overgrote deel van bestaande zeepproducten die vaak microbeads -plastic- bevatten.

Door het consumeren van verse koffie produceren we elk jaar 50 miljard kilo - wereldwijd- of koffiedik, natuurlijke scrub, kleur en exfoliant in zeep. Consumptie van vers sinaasappelsap 'Biedt' sinaasappelschillen en oranje oliën die waarde toevoegen aan zeep als: huidversterking, kleur, geur en schoner. Natuurlijke wastestreams zoals koffiedik en sinaasappelschillen worden nog niet structureel als hulpmiddelen van hoge kwaliteit gebruikt. SOOP heeft de ambitie om stap voor stap zoveel mogelijk mensen te helpen bij het ontwerpen en realiseren van een schone, blauwe en circulaire economie.


Product aanbod

SOOP is verkrijgbaar in een vaste en vloeibare variant. Beide zijn te gebruiken als

hand- & lichaamszeep. De SOOP zeep is palmolie vrij, biologisch afbreekbaar, circulair geproduceerd en veganistisch.


SOOP vaste zeep

Verkrijgbaar in drie verschillende varianten: Koffiedik, Sinaasappel en een combinatie van die twee Koffiedik & sinaasappel.


SOOP vloeibare zeep

Verkrijgbaar in twee verschillende varianten: Koffiedik & Sinaasappel. De flessen zijn herbruikbaar en gemaakt van gerecycled PET.


146 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

1-3 Dagen levertijd

Gratis verzending v.a. € 25,-

14 Dagen bedenktijd

KLANTENSERVICE

INFORMATIE & HULP

BETAALMETHODE

VOLG ONS

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2018 by 100%Circulair