EcoCube - Haal alles eruit wat erin zit!


Huishoudens gooien elk jaar tietallen kilo's voedsel weg doordat verpakkingen onvoldoende worden geleegd. Zonde! EcoCube is de oplossing voor deze geld- en voedselverspilling. Zet bijvoorbeeld een pak yoghurt of ketchupfles ondersteboven in de handige EcoCube en de 'restjes' stromen naar de opening; klaar voor consumptie.


De huidige oprichters hebben als eindopdracht voor hun toenmalige studie een doel gesteld; het zelf produceren en verkopen van een innovatief product. Met ondersteuning van stichting Jong Ondernemen en hogeschool Inholland te Alkmaar is ‘EcoCube Student Company’ opgericht. Met behulp van een eigenhandig ontwikkeld proces ontwikkelden zij een volledig gerecycled product van flessendoppen. Inmiddels is het project afgerond en wordt de onderneming voortgezet om de missie te realiseren

Sortiva (100%Circulair) is partner vanaf dag één. Het afvalrecyclingsbedrijf uit Alkmaar, dat onderdeel is van GP Groot en HVC, bood ondersteuning door het sponsoren van flessendoppen ten behoeve van de eerste EcoCubes. Ook na onze opstartfase heeft Sortiva in onze missie gelooft, waartoe zij bijgedragen hebben aan het realiseren van de professionele onderneming.


Lees meer: 100%Circulair

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

1-3 Dagen levertijd

Gratis verzending v.a. € 25,-

14 Dagen bedenktijd

KLANTENSERVICE

INFORMATIE & HULP

BETAALMETHODE

VOLG ONS

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2018 by 100%Circulair