re-use coral stoel chair
re-use coral stoel chair

Re-Use Coral Stoel

Refurbished

77,00

Prijs excl. 21% BTW

88% minder CO2

100% hergebruikt

De stoelen van 706 seating group zijn dé manier om duurzaam bezig te zijn. De Coral is een visueel transparante, relatief lichte stoel van nylon versterkt met glasvezel. Onderaan de pagina vind je meer informatie over deze stoel.

Meer informatie

Bekijk voorraad


Offerte aanvragen
Productomschrijving

De Coral is een visueel transparante, relatief lichte stoel van nylon versterkt met glasvezel. Deze duurzame nylon is vlamvertragend en UV-bestendig, waardoor hij geschikt is voor langdurig outdoor en indoor gebruik. Door de gladde en open structuur krijgen water en vuil geen vat, waardoor je op de Coral altijd droog en comfortabel zit. De ergonomisch gevormde zitting en extra ondersteuning van de onderrug staan bovendien garant voor hoog zitcomfort. Deze stoel markeert een technologische mijlpaal: een naar de natuur gevormde stoel gemaakt uit één matrijs met een minimale hoeveelheid aan materiaal. Het resultaat is een sterke, duurzame én ergonomisch comfortabele stoel. Een lust voor het oog van zowel de architect, facilitair manager als de consument en in vele omgevingen toepasbaar.

Productspecificaties

Conditie: Goud
Kleur: Wit
Materiaal: Nylon + Glasvezel

Weetje

Weetje: hergebruik zorgt voor meer Co2 besparing dan recyclen!

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 563 km autorijden

CO2 besparing van 3869 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Toepassing De refurbished bureaustoel wordt (terug)geleverd en krijgt een tweede leven. Refurbish De binnenkant wordt vernieuwd en wanneer nodig ook de buitenkant. Reiniging De bureaustoel wordt professioneel gereinigd aan de buitenkant. Inname Gebruikte bureaustoelen worden ingenomen en gecontroleerd op gebreken.