recyclebin afvalmodule 4 afval
recyclebin afvalmodule 4 afval

Recyclebin 4 afvalscheidingsmodule

Vanaf: 912,00

Prijs excl. 21% BTW

Brandveilige afvalscheidingsunit van hoogwaardig aluminium met 4 afvalscheidingsmodules waarvan één met bekerinzet. Compleet met gekleurde stickers voorzien van tekst om de afvalstromen aan te duiden. (In overleg is de tekst en kleur aan te passen). Optioneel is een wielen set leverbaar om de Recyclebin eenvoudig te kunnen verplaatsen.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

Brandveilige afvalscheidingsunit van hoogwaardig aluminium met 4 afvalscheidingsmodules waarvan één met bekerinzet. Als de deksel geopend wordt kan de lichtgewicht aluminium binnenemmer gemakkelijk geleegd worden. De binnenemmers hebben handige zakklembeugels die tevens dienst doen als hygiënische handvatten. Compleet met gekleurde stickers voorzien van tekst om de afvalstromen aan te duiden. (In overleg is de tekst en kleur aan te passen). Optioneel is een wielenset leverbaar om de RecycloStar eenvoudig te kunnen verplaatsen.

Door afval aan de bron te scheiden, lever je als organisatie een belangrijke bijdrage aan het milieu. Deze strak vormgegeven afvalscheidingsmodule past perfect in een zakelijke omgeving en maakt het eenvoudig om kantoorafval gescheiden in te zamelen.

De Recyclebin stimuleert medewerkers om op milieubewuste wijze afval in te zamelen. In plaats van een prullenbak op iedere werkplek te hebben, plaatst u de Recyclebin afvalscheidingsbak op strategische plekken binnen uw organisatie. Door de opschriften is het direct duidelijk welk type afval in welk deel van de container hoort en is het gebruik van de Recyclebin erg eenvoudig. Door te scheiden bij de bron, kan het afval hergebruikt worden voor het produceren van nieuwe producten en materialen. Het gebruik van de Recycle Bin bespaart tevens op het aantal schoonmaakuren doordat het inzamelpunt gecentraliseerd wordt.

De Recycle Bin in verschillende combinaties leverbaar.

Productspecificaties

Materiaal: 100% Aluminium
Afmeting: 1294mm x 407mm x 738mm
Gewicht: 35kg

Weetje

Wist je dat aluminium vrijwel onbeperkt recyclebaar is?

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.