Toiletborstel garnituur zwart
Toiletborstel garnituur zwart

Toiletborstel garnituur

Voor een circulaire toiletruimte

77,44

Prijs excl. 21% BTW

81% minder CO2

100% gerecycled

De toiletborstelhouder is CO2 neutraal geproduceerd. Modern, stijlvol en compact design. Geschikt voor vloer- of wandmontage. Optimale hygiëne en de borstel is vernieuwbaar. De Satino Black Serie heeft het Cradle to Cradle keurmerk. De kern van de Cradle to Cradle filosofie is dat alle grondstoffen volledig worden hergebruikt of biologisch afgebroken en teruggegeven aan de natuur. Bovendien worden er in het productieproces geen schadelijke chemicaliën gebruikt waardoor Satino Black compleet veilig is voor mens en milieu.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Met de Toiletborstel garnituur zwart zorg je voor een goede hygiëne in al je sanitaire ruimten. De houder is modern en stijlvol en heeft een compact design. Doordat de toiletborstelhouder CO2 neutraal geproduceerd is, bewijs je dat duurzaamheid in elke ruimte mogelijk is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om de borstel in bruikleen af te nemen.

Productspecificaties

Afmetingen: 120 x 120 x 430 mm

Gewicht: 1.2 kg

Weetje

Bekijk ook de andere producten van BlackSatino in onze webshop.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 14 km autorijden

CO2 besparing van 95 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.