Stabilo Markeerstift Green Boss

Navulbaar

1,20

Prijs excl. 21% BTW

61% minder CO2

83% gerecycled

Deze STABILO markeerstift combineert hoge kwaliteit met duurzaamheid en is de perfecte keus voor de milieubewuste consument. Gemaakt van 83% gerecycled plastic en navulbaar met STABILO BOSS ORIGINAL navullingen.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

Deze STABILO markeerstift combineert hoge kwaliteit met duurzaamheid en is de perfecte keus voor de milieubewuste consument. Gemaakt van 83% gerecycled plastic en navulbaar met STABILO BOSS ORIGINAL navullingen. Perfect voor lang doorwerken, dankzij de speciale inktformule kan de stift 4 uur zonder dop zonder uit te drogen. Met de beitelpunt kan de STABILO GREEN BOSS markeren in twee diktes: 2 en 5 mm, ideaal voor het markeren van grote stukken tekst of onderlijnen van losse woorden. Verkrijgbaar in 4 fluorescerende kleuren: geel, oranje, groen en roze.

Productspecificaties

Materiaal: Plastic
Afmeting: 10,5 x 2,5 x 1,5 cm
Gewicht: 20 gr.

Weetje

Handig, deze markeerstiften zijn navulbaar. Zo hoef je niet iedere keer een nieuwe markeerstift te kopen! Bekijk de navulling hier.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 0 km autorijden

CO2 besparing van 1 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Toepassing Het afgedankte plastic is verwerkt tot een nieuw bruikbaar product. Verwerken Het kunststofgranulaat wordt in een mal versmolten in de gewenste vorm. Sorteren Het kunststof wordt zoveel mogelijk gesorteerd op samenstelling en gegranuleerd tot korrels. Inzamelen Afgedankte plastic pro- ducten worden ingezameld en opgehaald.