Tana Sanet Greencare Alkastar Sanitairreiniger
Tana Sanet Greencare Alkastar Sanitairreiniger

Tana Sanet Greencare Alkastar Sanitairreiniger

5 liter

21,41

Prijs excl. 21% BTW

94% minder CO2

100% biologisch

Deze Tana Sanet Greencare Alkastar sanitairreiniger is vrij van zuren en chloor. De reiniger is bijzonder materiaal- en milieuvriendelijk. Het respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het schoonmaakpersoneel.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Deze Tana Sanet Greencare Alkastar sanitairreiniger is vrij van zuren en chloor. De reiniger is bijzonder materiaal- en milieuvriendelijk. Het respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het schoonmaakpersoneel. Tegelijkertijd verbetert het schoonmaakmiddel de arbeidsveiligheid en is, ondanks zijn materiaalcompatibiliteit, een krachtige reiniger, vooral tegen olie en vetten in zuurgevoelige sanitaire ruimtes. Een moeiteloze reiniging en laag productverbruik verhogen de productiviteit. Het middel is samengesteld uit hernieuwbare bronnen en neemt zijn verantwoordelijkheid op tegenover toekomstige generaties.

Productspecificaties

Materiaal: Biologische ingrediënten
Inhoud: 5L
Gewicht: 5 kg

Weetje

Bekijk het assortiment van Tana schoonmaakmiddelen voor een optimaal resultaat!

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 36 km autorijden

CO2 besparing van 246 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.