Tana Tanet Greencare SR15 Interieurreiniger
Tana Tanet Greencare SR15 Interieurreiniger

Tana Tanet Greencare SR15 Interieurreiniger

1 liter

3,89

Prijs excl. 21% BTW

94% minder CO2

100% biologisch

Deze Tana Tanet Greencare SR15 Interieurreiniger is een krachtige vloer- en oppervlakkenreiniger met uitzonderlijke milieu-eigenschappen. Het uitstekend bevochtigingsvermogen zorgt voor een makkelijke en grondige verwijdering van vuil en vet van poreuze stenen vloeren en zelfs van hydrofobische oppervlakken zoals PUR, zonder vegen of aanslag.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Deze Tana Tanet Greencare SR15 Interieurreiniger is een krachtige vloer- en oppervlakkenreiniger met uitzonderlijke milieu-eigenschappen. De reiniger respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het schoonmaakpersoneel. Daarnaast is de reiniger te gebruiken met behulp van een sprayflacon of emmer. Verder verbeter je met de reiniger de arbeidsveiligheid en garandeert de Tanet SR15 uitstekende prestaties met minimale inspanningen en kosten. Het uitstekend bevochtigingsvermogen zorgt voor een makkelijke en grondige verwijdering van vuil en vet van poreuze stenen vloeren en zelfs van hydrofobische oppervlakken zoals PUR, zonder vegen of aanslag. De reiniger is samengesteld uit hernieuwbare bronnen en neemt zijn verantwoordelijkheid op tegenover toekomstige generaties.

Productspecificaties

Materiaal: Milieubewuste ingrediënten (verpakking van 100% Gerecycled PET)
Inhoud: 1L
Gewicht: 1 kg
Verdun voor gebruik: 2,5 tot 7,5 ml reiniger per liter water.

Weetje

Bekijk het assortiment van Tana schoonmaakmiddelen voor een optimaal resultaat!

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 7 km autorijden

CO2 besparing van 49 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.