veiligheidsscherm zijwand gerecycled
veiligheidsscherm zijwand gerecycled

Veiligheidsscherm zijwand

60 x 80 cm

Vanaf: 124,99

Prijs excl. 21% BTW

84% minder CO2

100% gerecycled

Veilig en beschermd werken met de computer wordt essentieel en dit veiligheidsscherm ondersteunt je daarbij op een esthetische, hygiënische, betaalbare, duurzame en circulaire manier. Het BE veiligheidsscherm zijpaneel bestaat uit 100% gerecyclede grondstoffen en is volledig recyclebaar: als het ware circulair in het kwadraat. Naast hygiënische bescherming bieden de schermen ook audiovisuele privacy door het gebruik van akoestisch materiaal gecombineerd met transparantie.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

COVID19 heeft een blijvende invloed op onze kantooromgeving. De norm van “1,5 meter kantoor” vereist hygiëne, discipline, voldoende afstand en veiligheid. Veilig en beschermd werken met de computer wordt essentieel en BakkerElkhuizen ondersteunt je daarbij op een esthetische, hygiënische, betaalbare, duurzame en circulaire manier. Het BE veiligheidsscherm zijwand voor op het bureau bestaat uit 100% gerecyclede grondstoffen en is volledig recyclebaar: als het ware circulair in het kwadraat. Naast hygiënische bescherming bieden BakkerElkhuizen’s duurzame en circulaire veiligheidsscherm ook audiovisuele privacy door het gebruik van akoestisch materiaal gecombineerd met transparantie.

Het BE veiligheidsscherm zijwand bestaat uit 100% gerecycled ruw PETvilt en de ramen zijn gemaakt van PET-G en daarmee volledig recyclebaar: circulair in het kwadraat als het ware. Aan het einde van de levensduur kan je het product naar ons terugsturen voor een korting, recycling en hergebruik van het materiaal om nieuwe producten te maken. Hoewel het materiaal zacht lijkt, zijn er geen compromissen gesloten voor de vereiste eigenschappen zoals draagvermogen, transparantie en privacy. Deze eigenschappen zijn erg sterk, PET-G is zelfs 5x sterker dan acrylaat!
Omdat PETvilt een ondoorzichtig materiaal is, hebben gebruikers meer privacy. Indien gewenst zijn alle producten ook leverbaar met transparante, PET-G ramen wat zorgt voor meer betrokkenheid met collega’s. PETvilt vertoont uitstekende akoestische prestaties. Tegenwoordig vaak gebruikt als akoestisch materiaal om het weerkaatsen van geluid te verminderen en de privacy en concentratie te verhogen.

Je hoeft je daarnaast nergens zorgen over te maken als er geen kabel management op het bureau beschikbaar is. De BE bureauschermen zijn uitgerust met een paneelborstel in het midden van het achterpaneel om ervoor te zorgen dat kabel management een fluitje van een cent is. Verder heeft PETvilt, in tegenstelling tot de meeste verwachtingen, een hoge chemische bestendigheid en kan het, net als PET-G, gemakkelijk met water of een schoonmaakmiddel op basis van alchohol, worden schoongemaakt. Water of schoonmaakmiddel van hoge kwaliteit kan PETvilt of PET-G niet beschadigen. Als er een vlek achterblijft, is het aan te raden deze met een droge doek af te deppen terwijl de PETvilt nog nat is. Niet wrijven! Wrijven kan het materiaal beschadigen.

Tot slot zijn de veiligheidsschermen eenvoudig uit te klappen en op het bureau te plaatsen. Een aantal klemmen (afhankelijk van het product) zorgen ervoor dat het veiligheidsscherm op zijn plaats blijft.

Productspecificaties

Afmetingen veiligheidsscherm: 60 x 80 cm
Afmetingen verpakking: 86 x 61 x 10 cm
Gewicht met raam: 1719 gram
Gewicht zonder raam: 1569 gram

Weetje

BE Safety Screens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij hebben standaard lichtgrijs en groen in ons assortiment. Voor andere kleuren werken wij graag met jou samen. Waarom bied je deze producten niet aan in bedrijfskleuren?

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 223 km autorijden

CO2 besparing van 1534 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.